#54 Bezoek drie verschillende zwembaden

Zwemmen, glijden en relaxen. Het is heerlijk om te zwemmen. Daarom gaan we regelmatig naar Plons in Dirkshorn. Toch is het leuk om af en toe eens wat anders te proberen. Dus om dit doel iets moeilijker te maken moeten het drie zwembaden zijn waar we nog niet zijn geweest.

#1 Subtropisch zwemparadijs Swimfun - Joure, 16 januari 2016
De wildwaterbaan kronkelt van binnen naar buiten en weer naar binnen door de jungle, door grotten en langs watervallen. Leuke glijbanen zoals de Magic Oval, een glijbaan van 55 meter lang waar je met of zonder band vanaf mag. En de Tube Slide: een glijbaan van 35 meter met een prachtige sterrenhemel. Dit vernieuwde zwembad heeft met de glijbanen iets extra's ten opzichte van normale zwembaden.

#2 Zwemparadijs Calluna - De Koog op Texel, 29 januari 2016
Een familiebad met o.a. een royaal strandbad, een 85 meter lange glijbaan, een 25 meter lang wedstrijd-en golfslagbad en 2 ruime whirlpools. Een eenvoudig, ietwat verouderd zwembad. Een 'paradijs' zou ik het niet noemen. Doordat het geen vakantieperiode was en wij aan het einde van de middag pas gingen zwemmen, was het er heerlijk rustig. We waren nog net niet de enige in het zwembad.

#3 Badeparadies Schwarzwald - Titisee, 2 april 2016
Dit is met recht een subtropisch zwemparadijs! Wat een luxe en wat een sfeer. Naast het zwembad, tal van bubbel- of thermale pools, 200 palmen, watertemperatuur van 33 graden, goede ligbedden en een poolbar, biedt het gedeelte met 20 glijbanen genoeg afwisseling voor een heerlijke dag uit. Jammer dat het zo ver weg is...

We gaan zeker nog meer zwembaden uitproberen!

Doel #54: check

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Kek lijstje! Ik heb ook een aanradertje wat dat betreft: een chille subtropisch zwembad in omgeving Zwolle!

    BeantwoordenVerwijderen